ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK


Étkezés:

Reggeli: svédasztalos reggeli 7:30 – 10:00 óra között
Vacsora: svédasztalos vacsora 17:30 – 20:00 óra között.
A szálloda fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben a szálloda telítettsége nem éri el a 30 főt, akkor a svédasztalos vacsora helyett 3 fogásos menüválasztásos vacsorát kínáljon.

A speciális étkezési igényekről itt olvashat:

https://arthotel.hu/specialis-etkezesi-igeny

A lobby bár 7:00-21:00 óra között van nyitva.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az italok áraihoz 10 %-os szervízdíjat számítunk fel.


Wellness – részleg:

A 100 m2 –es beltéri wellness-részlegünk 8:00 – 21:00 óra között van nyitva, ahol termálvizes úszómedence, pezsgőfürdő , trópusi élményzuhany, dézsazuhany, Kneipp-taposó, infraszauna, finn szauna, gőzkabin és só szoba található.
Kültéri jakuzzi (32-34°C), gyerekpancsoló (32°C),  8:00 -20:00 óra között használható (májustól-szeptemberig, a nyitvatartás az időjárás függvényében változhat)

18:00 – 18:30 óra között takarítási szünet.


Szabadidő:

Szabadidőtermünkben az asztalitenisz, a kondigépek (futópad, ellipszis tréner, szobakerékpár, multi funkciós súlyzópad, boksz-zsák, bordás fal) ingyenesen használhatóak.
További szórakozási lehetőségek (térítés ellenében): csocsó, darts, billiárd, X-BOX Kinect.

A szálloda udvarán április 15-től október 15-ig  teniszpálya, tollaslabda pálya, kültéri asztalitenisz várja a sportolni vágyókat. ( a nyitvatartás az időjárás függvényében változhat)

Kisgyermekeknek játszószoba, áprilistól-októberig játszótér, trambulin, drótkötélcsúszka áll rendelkezésre.


Gyermekkedvezmények

Gyermekkedvezményeink 12 éves korig érvényesek. Kérjük, ajánlatkéréskor / foglaláskor a  12 éves kor feletti  gyermeket felnőttként beírni.

3 éves korig a gyermek részére a szállodai tartózkodás ingyenes, amennyiben a szülők között alszik, vagy hoznak neki külön utazóágyat.  Amennyiben ezt a megoldást választják, kérjük ajánlatkérés/foglalás esetén a 3 év alatti gyermeket ne jelöljék külön, csak a megjegyzésbe írják, hogy ő is Önökkel utazik.

Életkor

Kedvezmény mértéke
a felnőtt árból számolva

0-3 éves kor között, rácsos ágyban történő elhelyezésnél

90%

0-3 éves kor között pótágyon történő elhelyezésnél

80%

3-12 éves kor között pótágyon történő elhelyezésnél

50%

3-12 év közötti gyermek, amennyiben a szülőktől külön szobában lakik, 20% kedvezményre jogosult az aktuális felnőtt árból.


Idegenforgalmi adó

Az idegenforgalmi adó (IFA) összege 2024 évben  600Ft / fő / éj – mely 18 éves kor felett fizetendő!

Az idegenforgalmi adó SZÉP kártyával nem fizethető.


Internet

A szálloda teljes területén korlátlan internetezési lehetőség (WIFI)  térítésmentesen biztosított.


Parkolás

Vendégeinknek a szálloda előtti területen, illetve a szálloda udvarán térítés ellenében biztosított a parkolás. ( Parkolási díj 500 Ft / éj / autó)
A parkolók kamerával megfigyelt, de nem őrzött parkolók.


Elektromos autó töltőállomás

Szállóvendégeink számára a tartózkodásuk ideje alatt egy alkalommal ingyenes töltési lehetőséget biztosítunk.


Fizetési lehetőségek

Ünnepi időszakban a szálloda fenntartja az előlegbeszedés jogát, erről a vendégeket foglaláskor külön tájékoztatjuk


Be- és kijelentkezés

A szállodai szobát  az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10:00 óráig kell elhagyni.

Korábbi érkezés, illetve későbbi távozás esetén csomagszobát ingyenesen biztosítunk.

Késői szobaelhagyásra 10000 Ft / szoba  felár ellenében van lehetőség. ( 17:00 óráig)  Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a hosszabbítást a foglaltság függvényében tudjuk csak biztosítani, ezért kérjük, a szálloda recepciójával egyeztessen a részletekről! Köszönjük!


Háziállat szabályzat

A szálloda kijelölt szobáiba kistestű háziállat (max. 25 kg testsúlyig) a vendég felügyeletével, térítés ellenében (3.000 Ft / éj- eledel nélkül) bevihető.
A közös helységeket a többi szállóvendég nyugalmát nem zavarva kizárólag a szállodai szoba megközelítéséhez használhatják, de egyéb helységeket úgy mint étterem, wellness teljes területe, szabadidőterem nem látogathatják. A vendég teljes körűen felelős a behozott állat által esetlegesen okozott károkért.
A szálloda vezetősége fenntartja a jogot, hogyha úgy ítéli meg, hogy a behozott kisállat zavarja a szálloda rendeltetésszerű üzemeltetését vagy a többi szállóvendég nyugalmát, akkor megtagadhatja a kisállat további, szállodában történő elhelyezését.


Dohányzás

A szálloda teljes területe nem dohányzó, így a dohányzás az erkélyeken sem megengedett. Dohányzás kizárólag az arra kijelölt helyen engedélyezett.


 Lemondási feltételek

Általános lemondási feltételek:

 Az írásban megrendelt és visszaigazolt szállás lemondási feltételei:
-
az igénybevétel megelőző 7 napon kívül a lemondás kötbérmentes
- az  igénybevétel elmaradása esetén a teljes időre szóló szobaár fizetendő kötbér címén.
Lemondást és módosítást csak írásban tudunk elfogadni, melyet e-mailben vagy levélben tehet meg.

Szilveszteri lemondási feltételek

A szilveszteri foglalások előre fizetendők. A megrendelt és visszaigazolt foglalás díjának felét a megrendelést követő 10 napon belül, majd a szállásdíj második felét december 01–ig kell befizetni!

Az írásban megrendelt és visszaigazolt szilveszteri  szállás lemondási feltételei:
Amennyiben érkezés előtti 30. napig lemondja a foglalását és nem szeretné azt másik időpontra áttenni, az előleget visszautaljuk. Ennek a visszautalásnak 3.000 Ft egyszeri költsége van.
A 30 napon belül történő  lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
Lemondást és módosítást csak írásban tudunk elfogadni, melyet e-mailben vagy levélben tehet meg.

A lemondási biztosítás, amely az Önök és szállodánk érdekeit egyaránt védi, esetleges váratlan helyzetekre nyújthat megoldást.
Lemondási biztosítás köthető, a kattintson ide. a részletekért.

Elsősorban (akár érkezés napján is fellépő) baleset, betegség miatt meghiúsult utazás esetén illetve számos más ok (ÁSZF-ben rögzített) miatt is érvényesíthető a lemondási (storno) biztosítás.

  1. A lemondási (storno) biztosítás a foglalással egynapon, illetve az azt követő 2 napon belül (érkezés napjától függetlenül) köthető meg a foglalás teljes összegére ( illetve a szálloda lemondási feltételeiben rögzített legmagasabb kötbér összegére)
  2. Amennyiben nem a foglalással egynapon, illetve azt követő 2 napon belül kerül megkötésre a lemondási (storno) biztosítás úgy lehetőség van később is megkötni azt, de kizárólag az érkezés napját megelőző 31 napon kívül. Ebben az esetben a kötéstől számított 10 napon belül csak haláleset és baleset fogadható el, mint lemondási indok. (10 nap leteltét követően teljes érvényű)
  3. Az érkezés napjától számított 31 napon belül kizárólag friss foglalás esetén (lásd. 1-es pont) köthető lemondási (storno) biztosítás

Talált tárgyak

Az itt felejtett és a vendég által nem keresett talált tárgyakat 3 hónapig őrizzük meg.  Visszaküldés csomagfutárral külön egyeztetés alapján lehetséges, a csomagküldés díja a Vendéget terheli.  Egyeztetés a recepcióval minden nap 8:00- 19.00 óra között lehetséges.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!