Zalakaros szíve a Zalakarosi Fürdő, mely a gyógy- és a wellness célcsoport, valamint minden korosztály számára teljes kikapcsolódást ígér.

A fürdő részlegei:

Fedett fürdő, gyógyászat - a gyógyulás öröme
A zalakarosi víz megújító hatásának élvezete a gyógyvizes medencékben, orvosi felügyelettel működő gyógyászat és kezelések széles választéka.

Képtalálat a következőre: „zalakaros fedett fürdő”

Gyógycentrum - rekreáció, nyugalom:
Igényes fürdőzés a gyógyvizes ülőfürdőben és a termálvizes jacuzzi-medencében,kellemes kikapcsolódás a Gyógykertben - kora tavasztól késő őszig, gyönyörűen kialakított parki környezet.  JELENLEG FELÚJÍTÁS ALATT.VÁRHATÓ ÚJRANYITÁS: 2019.JÚLIUS.

Élményfürdő - felüdülés, wellness:
Fedett és szabadtéri élmény - és gyermekmedencék változatos attrakciókkal
Hidromasszázs medence, sportmedence, „Fekete Lyuk” és Kamikaze csúszda,
finn-, aroma-fényterápiás és infraszauna, gőzkabin, sóterápia és wellness kezelések

Kapcsolódó kép

 Vizipók–csodapók fedett gyerekvilág: A két szintes kalandparkban függőhidak, csúszdák, vízi attrakciók, családi és gyermek szauna, só homokozó, hempergő játszóház, nagyobbaknak junior játszózóna található. A szülők, nagyszülők örömére tágas pihenőtereket alakítottak ki, így egy kényelmes nyugágyból figyelemmel kísérhetik a kicsik minden mozdulatát.

Képtalálat a következőre: „vizipók kültéri”

Strandfürdő - fürdés, napozás, izgalom: Termál-, sport, családi, hullám-és gyógyvizes medencék/ Nyitva: április 29 - október 01.

Kapcsolódó kép

 Vizipók-csodapók kültéri gyerekvilág: A gyerkőcök a totyogótól a tini korosztályig megtalálnak itt mindent a szórakozáshoz: napvitorlák árnyékában úszkálhatnak a vízi barlangokban, locsoló kapuk és virágok között, anakonda, mini fekete lyuk és szivárvány csúszdák, vízi ágyúk, zuhatagok, több mint 60 féle vízi attrakció várja őket. Nyaranta a Klub Oázis játszóházban egésznapok programkínálat szórakoztatja a kicsiket.

 Képtalálat a következőre: „vizipók kültéri”

 Adrenalin Csúszdapark / Extrém vizes élmény a nyári szezonban

MagicTunnel-Varázsalagút csúszda, egy zárt rendszerű építmény, mely 133,46 m hosszú; e csúszda a magyarországi fürdők kínálatában is egyedülálló, különleges fény effektjeinek, kialakításának köszönhetően.
Zárt és nyitott részek váltakoznak majd az úgynevezett UFO csúszdán, melyen 105,5 méter hosszan csúszhatnak a vendégek. Itt található egy 47,8 méter hosszú kamikaze csúszda, egy úgynevezett Turbo-csúszda (67,8 méter), illetve egy 84,7 méter hosszú inga+rafting  csúszda.

Képtalálat a következőre: „zalakaros adrenalin”

Nyerje meg a 2 fős 2 éjszakás wellness hétvégét!

Tudta?! Nálunk nem kell előleget fizetnie, és foglalását a legtöbb esetben akár 7 nappal érkezés előtt is lemondhatja. RÉSZLETEK »