Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Az arthotel.hu (Art Karos Kft.) ezzel az adatvédelmi nyilatkozattal kötelezi el magát a biztonságos és megbízható interneten történő kereskedelem, a személyes adatok, valamint személyiségi jogok védelme iránt.

A honlap látogatói által megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám stb.) és a látogatók felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag szerződéskötéshez, számlázáshoz, tanácsadási célokra, illetve saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatok harmadik félnek nem kerülnek továbbításra. Ezt csak abban az esetben tesszük meg, ha a látogatók előzetesen, határozottan beleegyeznek ebbe.

1. Személyes adatok gyűjtése, feldogozása

a. Adatok név nélkül, cookie használat

Weboldalaink látogatása alatt általánosan hozzáférhető oldalainkon szabadon és név nélküli böngészés lehetséges. Név nélküli internetes látogatásokat kizárólag statisztikai célokra használunk fel, ezek a statisztikához rögzített adatok nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot.

Rögzítésre a domain név, az IP-cím, a számítógép konfigurációja illetve a használt böngészőjének típusa kerül. Szintén automatikus rögzítésre kerülnek azok az internet-oldalak, ahonnan az internetes látogatók eljutott hozzánk, illetve a nálunk látogatott oldalak, valamint a látogatás ideje és időtartama is rögzítésre kerül. A látogatók személye felhasználói profilja ezekből az adatokból nem következtethető ki. Oldalaink használói így teljesen névtelen maradnak.

b. A személyes adatok feldolgozása

Személyes adatokat megrendelésnél és hírlevél feliratkozáskor kérünk. Csupán ezekben az esetekben dolgozunk fel személyes adatokat.

2. A személyes adatok bekérésének célja

Személyes adatokat a látogatók azonosításához kérünk a megrendelés lebonyolításához. A hírlevelünkre való feliratkozáskor megadott adatokat hírlevél listánkon, rendszerünkben rögzítjük.

3. Személyes adatok bekérésenek ideje

Személyes adatokat a megrendeléskor, valamint a hírlevélre való feliratkozáskor rögzítünk. Ezeken kívül a látogatóink teljesen névtelenül tekinthetik át szolgáltatásainkat.

4. Hozzáférés a személyes adatokhoz

A látogatók által megadott személyes adatokhoz akkor férnek hozzá munkatársaink, amikor a látogatók ügyét dolgozzák fel. A személyes adatok kezelése kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez lehetséges, a titoktartási kötelezettség a tevékenység befejezte után is megmarad. Munkatársaink az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzatokat ismerik, illetve titoktartási kötelezettségük van, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel.

5. A felhasználók jogai személyes adataik esetén

Kiemeljük az Adatvédelmi Törvényben lefektetett jogokat, különös tekintettel:

a. Tájékozódási jog

Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogában áll az általunk rögzített adatairól felvilágosítást kérni.

b. Ellenvetési jog

Az Adatvédelmi Törvény értelmében nem megengedett adatok törlésére/korlátozására jogosult, valamint a helytelen adatok helyesbítésére is lehetőség ven. Ezen kérés azonban nem érinti a számlázási és a könyvelési adatokat.

c. Helyesbítés, törlés, korlátozás

Az Adatvédelmi Törvény értelmében a felhasználónak jogában áll korlátozni adatainak hozzáférhetőségét reklám, piac- vagy közvélemény kutatás célokra.

6. Az Adatvédelmi Törvény és más idevonatkozó jogi szabályzók betartása

Biztosítjuk látogatóinkat, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megtesszük a szükséges technikai és szervezeti lépéseket a személyes adatok védelmére.

7. Kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne az Art Karos Kft. adatvédelmi szabályzatával kapcsolatban, kérjük forduljon bizalommal adatvédelemmel megbízott munkatársunkhoz, aki felvetései vagy panasza esetén rendelkezésére áll.

www.arthotel.hu Art Karos Kft, H-8749 Zalakaros, Üdülő sor 2. Tel. +3693/541940

Abonnieren Sie unseren Newsletter!