Speciális étkezési igények

Ha speciális étkezési igénye van (pl. gluténmentes, laktózmentes, tej, vegán stb.), akkor ezt kizárólag előzetes jelzés esetén az alábbiak szerint tudjuk biztosítani:

Szállodánkban a büféreggeli és a büfévacsora során felár nélkül Ön a meglévő választékból tudja fogyasztani azokat az ételeket, amelyek az étkezési rendjének megfelelnek.
Munkatársaink segítenek Önnek abban, hogy melyik étel alkalmas az Ön számára.

Felár ellenében (reggeli: 800 Ft / fő / étkezés, vacsora: 1.500 Ft / fő / étkezés), egyéni egyeztetést követően szakácsunk külön ételt is készít az Ön számára, ha a büféválasztékban nincsen Önnek megfelelő étel, ezek kiegészülhetnek olyan elemekkel, amelyeket kizárólag az Ön részére hozatunk és biztosítunk, pl. glutényérzékenyeknek gluténmentes kenyér vagy tejérzékenyeknél növényi tej.

Kérjük annak tudomásul vételét, hogy Ön a speciális étkezési igénye miatt nem fog tudni minden büféasztalon szereplő ételt fogyasztani és ezért szűkebb választék áll rendelkezésére.

Fontos tudni, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes ételeket nem tudunk biztosítani.

Ha Ön nem jelzi előre és nem egyezteti speciális igényeit, akkor ezt a helyszínen már nem tudjuk biztosítani.

Kérjük, hogy megszokott kenyérféléjét, péksüteményét hozza magával!

 

 

Nyerje meg a 2 fős 2 éjszakás wellness hétvégét!

Tudta?! Nálunk nem kell előleget fizetnie, és foglalását a legtöbb esetben akár 7 nappal érkezés előtt is lemondhatja. RÉSZLETEK »