ART Hotel Zalakaros wellness az egész családnak

Az Art Hotel***Zalakaros középkategóriás 3 szintes, liftes családias szálloda a Zalakarosi Fürdőtől mindössze 200 méter távolságra csendes zöldövezetben található. Tovább »

Vendégkönyvünkből

 • "Visszatérő vendégek vagyunk, a legjobb hazai szálloda, ahol eddig voltunk. A kitűnő ellátás, a tisztaság, a vendégekkel való maximális törődés jellemzi a helyet, ahol jó lenni. Kicsik és nagyok..."
  Szücs Lászlóné
 • "Nagyon tetszett, hogy abszolút családbarát a hotel. Az ételek ízletesek és változatosak. Külön pont, hogy az erkélyen van szárító, ahova a nedves ruhákat ki lehet teregetni. Személyzet barátságos,..."
  Lukács-Nyakas Diána
 • "Ismét egy gyönyörü hetet töltöttünk el köszönet és hála a személyzetnek összel ismét találkozunk"
  Bodovics László
 • "T.Cím. Nagy gratula a személyzetnek, kedves,rugalmas, figyelmes,stb. Maguk tudják hogy kell vendéget megtartani. Köszönjük.Üdv"
  Juronics István
 • "Most értünk haza!Csodálatos 5 napot töltöttünk el!Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve!Biztos visszatérő vendégek leszünk.Köszönjük!"
  Havasi Istvánné
 • "Köszönünk mindent! Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda hangulatos, szép, tiszta, a szolgáltatások sok rétűek. A kiszolgálás kifogástalan. Az alkalmazottak barátságosak, segítőkészek...."
  Jámbor Ildikó

Nyerje meg a 2 fős 2 éjszakás wellness hétvégét!

Tudta?! Nálunk nem kell előleget fizetnie, és foglalását a legtöbb esetben akár 7 nappal érkezés előtt is lemondhatja. RÉSZLETEK »