ART Hotel Zalakaros wellness az egész családnak

Az Art Hotel***Zalakaros középkategóriás 3 szintes, liftes családias szálloda a városi Gránit Gyógy és élményfürdőtől mindössze 200 méter távolságra csendes zöldövezetben található. Tovább »

Vendégkönyvünkből

 • "Nagyon jó hely a pihenésre vágyóknak! Már negyedszer voltunk itt, de jövőre is menni fogunk. A kiszolgálás, a személyzet nagyon, de nagyon vendégbarát. Mindenkinek csak ajánlani..."
  Takács Tibor
 • ""Tökèletes hely pihenèsre.A fogadtatás *5.A szobák nagyon kènyelmesek,felszereltek.Az ètelek finomak,változatosak.A wellness pihentető ès nagyon jó.A szemèlyzet nagyon..."
  Kaufmann Szilvia
 • "Üdv! Nem akarok Johannákat zengeni, jövő hónapba megyünk harmadszor, még azt a kérésünket,is megtették,hogy ugyan azt a kettő szobát, vehessük,igénybe.Szerintünk ez mindent el..."
  Kónya Zoltán
 • "Kedves pihenni vágyók! Az Art Hotel a legideálisabb a pihenésre mint pároknak mind családoknak. A tisztaság,a kiszolgálás,és a személyzet hozzáállása első oszrályú!!! Nagyon jól..."
  Fekete Beatrix
 • "Először jártunk a szállodában, bár Zalakaroson már többször pihentünk. A férjem születésnapját ünnepeltük, neki volt meglepetés a hétvége és a programok. Fantasztikusan..."
  Gátiné Kulcsár Ildikó
 • "A vendégkönyv olvasóinak szeretném hangsúlyosan elolvasásra ajánlani a 2014.06.02. 00:00 időpontban tett bejegyzésemet ! Minden szava igaz, ritkán találkozik az ember ilyen, igazán a..."
  Oszlányi Miklós

Nyerje meg a 2 fős 2 éjszakás wellness hétvégét!